De werkplaats

De werkplaats is met name gericht op houtbewerking. Tweedehands hands meubelen die geschonken zijn aan de Makelij worden hier bewerkt, opgeknapt en geschilderd. Hiervoor is een speciale verfafdeling ingericht. Ook worden er in opdracht nieuwe spullen gemaakt.

De werkplaats kan alleen maar draaien met bekwame aanstuurders: erkende vakmensen die kennis hebben van de machines waarmee gewerkt wordt.

Iedere machine is voorzien van een handleiding en er is de nadrukkelijke opdracht dat er niet mee gewerkt mag worden als er geen toezicht is. Er is een beschrijving van de werkplaats aanwezig.  

Samen maken wij
er iets van!

 

De Makelij wil een bijdrage leveren aan het tegengaan van verspilling.  Om ervoor te zorgen dat mensen zoveel mogelijk hun spullen een 2e kans geven en niet weggooien, kunnen wijze etaleren in de winkel van De Makelij. En er voor zorgen dat ze een tweede leven krijgen, De Makelij houd de prijzen laag waardoor hele mooie spullen voor weinig geld te koop zijn. Kom vooral kijken! 

onze producten

Tweedehands producten kopen?

Wilt u graag zien uit welke tweedehands producten ons assortiment nu bestaat? Neem dan een kijkje op onze Marktplaats pagina. Hier ziet u een actueel overzicht van alle producten die wij momenteel in de winkel verkopen. Heeft u interesse bij een product? Dan kunt u deze ook via Marktplaats kopen.