Dagbesteding

De Makelij biedt een werkplek waar mensen weer een kans krijgen mee te doen, hun talenten te ontwikkelen of zich weer te richten op de arbeidsmarkt. Mensen werken mee om gebruikt spul op te knappen en te verkopen. De Makelij brengt mensen en tweedehands spullen bij elkaar.

Mensen krijgen een kans hun talenten en kwaliteiten in te zetten in een werkomgeving waar je mag zijn zoals je bent, met al je kwaliteiten en beperkingen.

Ontwikkel je talent
bij de makelij

De Makelij biedt veel verschillende mogelijkheden voor dagbesteding. Er is een grote werkplaats voor houtbewerking en het verven van spullen, een magazijn, een atelier en een winkel. Hier verkopen we spullen voor in en om het huis en 2e hands kleding.

Naast verkoop van gebruikte spullen, worden spullen opgeknapt en weer verkocht. Medewerkers hebben de keus om op 1 van deze afdelingen te werken en hun talenten te ontwikkelen.

Tweedehands producten kopen?

Wilt u graag zien uit welke tweedehands producten ons assortiment nu bestaat? Neem dan een kijkje op onze Marktplaats pagina. Hier ziet u een actueel overzicht van alle producten die wij momenteel in de winkel verkopen. Heeft u interesse bij een product? Dan kunt u deze ook via Marktplaats kopen.